Τα νέα επιτραπέζια παιχνίδια που θα βρείτε στο ΝΕΟΝ Cafe!

Έχεις μνήμη ελέφαντα ή μνήμη χρυσόψαρου; Ο Κυρ Γιάννης είναι ο ιδιοκτήτης ενός παλιού μπαούλου, που… δε μοιάζει με τα άλλα! Πράγματα μπαίνουν, πράγματα βγαίνουν γρήγορα και βιαστικά!

Ανάπτυξε τη Φάρμα σου, κάνε τις καλύτερες επενδύσεις, αύξησε το εισόδημα και τη φήμη σου και γίνε  εσύ ο αγρότης όλων των εποχών! Πρόσεχε, γιατί...

Κάντε τους συμπαίκτες σας να μαντέψουν αληθινές ή φανταστικές προσωπικότητες. Ξεκινήστε περιγράφοντάς τους, χωρίς όμως να τους ονομάσετε. Κατόπιν τους περιγράφετε με μια μόνο λέξη.

Η σκοτεινή υπόθεση του Τζακ του Αντεροβγάλτη ξαναβγαίνει στο φως: Καθώς τα θύματα αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο, μάζεψε τα στοιχεία, δώσε άλλοθι σε υπόπτους, και στο τέλος κατηγόρησε αυτόν που

Δύο αντίπαλοι αρχικατάσκοποι γνωρίζουν την κρυφή ταυτότητα 25 πρακτόρων! Οι συμπαίκτες τους γνωρίζουν τους πράκτορες μόνο από το κωδικό τους όνομα.

Πλέον δεν χρειάζετε να μιλάτε για να επικοινωνήσετε!

Συνδυάζοντας απλές εικόνες, μπορείτε να οδηγήσετε τους άλλους στο να μαντέψουν αντικείμενα, τίτλους ή προσωπικότητες!

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μία αινιγματική πρόταση. Μία όμως από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή.

Τι κοινό έχουν πειρατές, νίντζα, ρομπότ, ζόμπι, εξωγήινοι, μάγοι και κάμποσα άλλα πλάσματα; Προσπαθούν όλοι να κατακτήσουν τον κόσμο!

Ήρθε η ώρα να γίνετε κτηνοτρόφοι! Στο παιχνίδι αυτό, προσπαθείτε να μαζέψετε τις αγελάδες φτιάχνοντας κοπάδια, με τελικό σκοπό να τις οδηγήσετε στον αγρό σας.

Σελίδες